Sandy Struijs bij Dave On Stage

Na een fijne samenwerking tijdens het Ol De Wee concert van de Wannebiezz afgelopen maart, heeft Dave Sandy uitgenodigd om te komen zingen in zijn eigen show. 30 april is het zover. Het thema van deze laatste editie van dit seizoen is ouderwetse Koninginnedag. Compleet met aubades, sport en spel en dus ook met Sandy.

(Lees het verhaal van Sandy onder de foto)

“Inmiddels ben ik het karaoke en talentenjacht stadium wel voorbij”


Inmiddels ben ik het karaoke en talentenjacht stadium wel voorbij, maar zo ben ik wel begonnen. Niet wetende dat ik kon zingen, deed ik een poging met karaoke in het café op de hoek, na een gezellig avondje uit met vrienden.De eigenaar van het café was onder de indruk, en zei : daar moet je echt wat meer mee gaan doen.

Na eerst een keer op een feestje bij m’n vriendinnen te hebben gezongen, heb ik mee gedaan aan een talentenjacht van Radio Rijnmond.
Uit een flink aantal kandidaten werd ik uitgekozen om live in de uitzending mijn versie van Fly me to the moon te komen zingen.

Daarna heb ik een aantal keren mee gedaan aan het Vlaardings Songfestival, waar ik de aanmoedingsprijs van de lokale krant, het groot Vlaardingen won, De publieksprijs van Omroep Vlaardingen.

Reserveer nu voor Dave On Stage van 30 april as